Afbeelding
ADVERTORIAL

Auto Indumij is zoek naar figuranten

Algemeen

BARENDRECHT -  Vrijdagmiddag 5 oktober is het zover! Dan komt topfotograaf Frans van Beek weer een hoop mooie foto's maken van onze nieuwe Renault Store aan de A29 in Barendrecht. Deze foto's gaan we gebruiken voor onze Renault-Indumij.nl website. Hiervoor zijn we op zoek naar gezellige figuranten van alle leeftijden die het leuk vinden om hieraan als aspirant model / figurant deel te nemen.

BOL.com gifcard t.w.v. 50 euro cadeau
Iedereen is welkom. Het team van Renault dealer Auto Indumij  is zeker niet op zoek naar professionele modellen maar vindt het juist leuk om  foto's te maken met een aantal hele gezellige mensen om zo  de informele sfeer van ons bedrijf weergeven. Dus vind jij het leuk om te shinen op onze nieuwe website en heb je vrijdagmiddag 5 oktober tijd vanaf 14 uur tijd, meld je dan snel aan voor de Auto Indumij fotomiddag. Meedoen is sowieso de moeite waard. Want naast een supermooie portretfoto van jezelf gemaakt door topfotograaf Frans van Beek hebben we voor alle deelnemers ook nog een Giftcard van Bol.com t.w.v. maar liefst 50 euro klaarliggen.

Vind je het leuk om aanwezig te zijn op de Auto Indumij fotomiddag en heb je vrijdagmiddag 5 oktober een paar uurtjes tijd. Kijk dan snel op https://www.renault-indumij.nl/fotomiddag en meld je online aan.

Advertenties uit de krant