Arie en Fran van den Heerik hebben 25 jaar hun winkel aan het Dillenburgplein
Arie en Fran van den Heerik hebben 25 jaar hun winkel aan het Dillenburgplein

25 jaar aan Dillenburgplein

Algemeen

RIDDERKERK - Deze week vieren Arie en Fran van den Heerik het 25-jarig bestaan van hun winkel aan het Dillenburgplein in Slikkerveer. "Dit is nog een echte buurtwinkel. We delen met veel klanten lief en leed" zegt het paar in hun CIGO-vestiging.
Toen ze de winkel in 1993 overnamen was het overigens nog een Multishop. De aansluiting bij de landelijke formule CIGO werd zes jaar geleden gevierd met een verbouwing en uitbreiding van het sigarenaanbod. "Dit is nog steeds ook een echte tabakswinkel. Roken mag dan gemiddeld op z'n retour zijn, maar er zijn nog veel mensen die graag een sigaartje opsteken" wordt onderstreept.
Vaste klandizie heeft de winkel ook met de puzzelboekjes. Anderen stappen er binnen voor een tijdschrift of wenskaart. "Het mooie van de CIGO formule is dat we zelf ons assortiment mogen bepalen. We kunnen dus heel goed inspelen op de vraag" aldus Arie en Fran.
Alle jaren in de winkel gebleven is de zogenoemde 'Toto-paal', waar klanten de kruisjes op de formulieren zetten. Ook wordt er gekeken wat net gekochte krasloten waard zijn. Twee keer viel in de winkel een hoofdprijs van 50.000 en 25.000 euro.
Het jubileum wordt deze week gevierd met verschillende activiteiten. Drie dagen lang (donderdag t/m zaterdag) mogen de klanten draaien aan een rad van fortuin, waarmee prijzen te winnen zijn ter waarde van € 1,99 t/m € 100. Voor de liefhebbers van sigaren komt komt een vertegenwoordigster van Ritmeester met Moods sigaren.

Advertenties uit de krant