Afbeelding

Herfstactiviteiten Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - Ook dit jaar houdt Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer weer een spannende Halloweenavond voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
Het programma ziet er als volgt uit: Alle kinderen verzamelen zich om 18.00 uur in de rode tent buiten voor het wijkcentrum. Er wordt na indeling van de groepjes een spannend verhaal verteld, aansluitend gaan de groepjes een spannende speurtocht houden door de wijk. Bij terugkomst in de tent krijgen de kinderen iets warms te eten en wat te drinken. Men kan zich opgeven via het e-mailadres onder vermelding van de naam en leeftijd. Voorkeur voor een bepaalde groepssamenstelling kan ook door worden gegeven via de mail. Ouders mogen meelopen met de speurtocht. Voor meer informatie kan men bellen naar het telefoonnummer 06-409 88 261. Voor aanmeldingen alleen het e-mailadres gebruiken.

Naast de Halloween activiteit is er vernomen dat Sinterklaas op woensdag 28 november een bezoek komt brengen aan Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer. De sinterklaasmiddag is van 14.00 tot 15.45 uur voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. De entree bedraagt vijf euro per kind en is inclusief een presentje van de Sint, een mooie poppenkastvoorstelling en natuurlijk wat te snoepen en te drinken in de pauze. Kaartjes zijn te koop bij het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62 tegen contante betaling. Voor meer informatie kan men bellen via het telefoonnummer 06-409 88 261.

Advertenties uit de krant