Workshop voor uitstellers

•   35 keer gelezen

RIDDERKERK - De Barendrechtse coach Babs Mouton houdt samen met Annette Barel op 21 november weer de populaire workshop 'Stoppen met Uitstellen'. Eerder gaven zij deze workshop in de bibliotheek in het Kruispunt in Barendrecht. Tijdens deze workshop leren de deelnemers waardoor hun uitstelgedrag komt. Ze ontdekken wat de winst is van uitstellen, welke typen uitstellers er zijn en in welke categorie zij zelf vallen. Tevens krijgen ze tips hoe ze hun uitstellen kunnen afleren, en starten met hun eigen actieplan.

De kracht van de groep

"Doordat de deelnemers met elkaar gaan praten over hun uitstelgedrag vindt er meteen herkenning plaats. Uitstellen is iets heel menselijks, en zolang het je niet in de weg zit is het prima. Heb je er wel dagelijks last van, pak het dan aan," aldus Babs Mouton. "Onze workshop is een laagdrempelige en doeltreffende manier om dat te doen."

Locatie en tijdstip

De workshop Stoppen met Uitstellen vindt plaats op woensdagavond 21 november van 19 tot 22 uur aan de Bunsenstraat 18 in Dordrecht. De investering bedraagt 45,00 euro. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

Over Babs Mouton

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze organiseert workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en werkgeluk voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coacht ze mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Babs is tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent, en bedenker van de Kanjeractie.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221916&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>