Afbeelding

Workshop kerstster maken

Algemeen

RIDDERKERK - Zaterdag 15 december om 14.00 uur houdt Stichting Natuurbeheer Waalbos in samenwerking met Natuurvereniging IJsselmonde een workshop kerstster maken. Tijdens deze workshop kan elke deelnemer zijn eigen kerstster met verlichting maken van wilgenhout. Voor de kerstster is vers wilgenhout nodig wat 's morgens door de vrijwilligers zal worden gesneden.

Natuurwerk op 15 december van 9.00-13.00 uur: Degenen die 's morgens mee willen helpen met het natuurwerk, kunnen zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Het natuurwerk start 's morgens om 9.00 uur op dezelfde plek en er wordt doorgewerkt tot ongeveer 13.00 uur. Deze morgen zullen ze wilgen snoeien en wilgenopschot verwijderen. Zaterdag 22 december is er een winterwandeling met midwinterhoornblazers in het Waalbos met onderweg glühwein of warme chocolademelk van 10.00-12.00 uur. Kosten hiervan bedragen vijf euro en aanmelden is noodzakelijk.

Voor de workshop wordt om 14.00 uur verzameld op het parkeerterrein van het Waalbos aan de Waalweg, gelegen achter het parkeerterrein van Ross Lovell. De workshop start om 14.10 uur in het Waalbos. Deelname aan de workshop kost vijf euro. Voor donateurs en vrijwilligers is dit drie euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@onswaalbos.nl of telefonisch via 0180-428262. Er kunnen maximaal twintig personen deelnemen.

Advertenties uit de krant