Afbeelding

Column Rachelle: Hopen op een topjaar

Algemeen

Zo, de hectische, maar vooral gezellige, kerstdagen zitten er weer op. Nu we onze voedselreserves volop hebben aangevuld, kunnen we er weer een heel nieuw jaar tegenaan. En dat is maar goed ook, want dat nieuwe jaar staat alweer voor de deur. En waar 2019 op het punt van beginnen staat, worden de laatste dagen van 2018 open gekrast op de Decemberkalender.
2018, het jaar waarin Nederland wederom zeer succesvol was op de Olympische winterspelen maar het nationale voetbalelftal het WK miste. Het jaar met een zomer waarin ook Ridderkerk snikhete dagen ervaarde en er geen druppel regen in het afvoerputje van het Koningsplein terecht is gekomen. En niet te vergeten, het jaar waarin ik begonnen ben met het schrijven van columns voor De Combinatie.
2018. Het jaar dat we begin volgende week knallend gaan afsluiten om vervolgens 'fris' het nieuwe jaar in te duiken. En of je deze jaarwisseling nu thuis met vrienden en familie viert onder het genot van een glaasje champagne, of de straat op gaat om de buren een gelukkig nieuwjaar te wensen, de gedachte blijft hetzelfde: Laten we er een topjaar van maken!
Ik wens alle lezers een gelukkig nieuwjaar en ik hoop jullie allen ook in 2019 weer te amuseren met mijn columns voor De Combinatie.

Rachelle

Advertenties uit de krant