Auto te water langs Kruisweg

RIDDERKERK - Zaterdagochtend 29 december werden om tien voor half zeven de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto te water aan de Parallelweg. Vanuit Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Rotterdam rukten brandweervoertuigen met spoed uit. De locatie bleek echter dichterbij Ridderkerk te zijn. De auto lag in het water langs de Kruisweg, nabij het gasstation aan de Hogeweg. De brandweer en politie doorzochten gezamenlijk het voertuig en het water maar troffen geen personen aan. De amper twee jaar oude Volkswagen Up werd door een duikbedrijf en bergingsbedrijf op het droge gehaald.