vlnr.: Voorzitter Hans Magito, Emmy Mulder en penningmeester Dingeman Schreuders. (Foto: Roelie 't Jong)

Emmy Mulder overhandigt cheque aan RTV-Ridderkerk

RIDDERKERK - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van RTV-Ridderkerk van afgelopen zaterdag 5 januari 2019 overhandigde Emmy Mulder haar cheque van driehonderdvijftig euro aan de penningmeester Dingeman Schreuders. Deze cheque had Emmy Mulder afgelopen woensdag ontvangen uit handen van wethouder Marten Japenga als extraatje bij het winnen van de Jaap van der Graaf vrijwilligersprijs tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Ridderkerk.
Emmy Mulder was zeer verrast met het winnen van deze mooie prijs. Naast haar werkzaamheden bij de lokale omroep is Emmy ook vrijwilliger bij onder andere de Ridderdichters, De Riederborgh en de Levensbron. Voorzitter Hans Magito feliciteerde Emmy nogmaals namens de omroep met een mooie bos bloemen.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221916&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>