Logo decombinatieridderkerk.nl
Foto:

Overname Ridderprint door Verloop

RIDDERKERK - Per 1 januari 2019 heeft de Verloop groep uit Alblasserdam het bedrijf Ridderprint in Ridderkerk overgenomen. Met deze overname wil de Verloop groep, bekend van onder meer Verloop Drukkerij en Goud PrintCenter, zijn aanbod verder vergroten. Alle arbeidsplaatsen binnen Ridderprint blijven behouden.
Ridderprint is al 25 jaar gespecialiseerd in het vormgeven en produceren van proefschriften. Jaarlijks promoveren er circa 5.000 promovendi en een groot deel van hen laat zijn/haar proefschrift verzorgen door Ridderprint. Ook na de overname door de Verloop groep blijft de naam Ridderprint bestaan. De medewerkers, onder wie ook Robert Kanters – de zoon van oprichter Herman Kanters –, gaan mee naar Alblasserdam, waar zij worden geïntegreerd binnen het team van Goud PrintCenter. De kernwaarden van Ridderprint – die uitstekend aansluiten op de kernwaarden van Goud PrintCenter – blijven hierdoor behouden.
Arjan Verloop, directeur van de Verloop groep, is vanzelfsprekend blij met de komst van Ridderprint. "Voor Goud PrintCenter is de productie van proefschriften een mooie aanvulling op het bestaande pakket aan werk binnen de printmarkt. Ridderprint heeft zijn sporen verdiend en op deze fundamenten willen wij graag verder bouwen." Ridderprint-oprichter Herman Kanters draagt zijn bedrijf met een goed gevoel over. "Na 45 jaar neem ik afscheid van de grafische industrie. Met veel plezier en passie heb ik jarenlang samen met mijn vrouw Gina mijn werk mogen doen in deze dynamische markt. Ik draag mijn bedrijf met veel vertrouwen over aan Verloop."

Meer berichten