Afbeelding

Valentijn in Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - De samenwerkende organisaties (Ideeteam Slikkerveer, Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer, Winkeliersvereniging Dillenburgplein en Facet Ridderkerk) hebben de handen in één geslagen en verzorgen gezamenlijk de "Valentijnsweek" aan het Dillenburgplein. Mensen die hun geliefde willen verassen of in het zonnetje willen zetten kunnen van 1 t/m 14 februari terecht in Slikkerveer tijdens de Valentijnsweek. Deze dagen staan in het teken van liefde, ieder vanuit zijn eigen beleving. Diverse activiteiten worden gehouden voor alle bewoners, van kinderen tot aan senioren. Er zijn verschillende dingen te doen. Denk aan de foto actie van het Dillenburgplein en win een mooie prijs. Versier je eigen Valentijncake, het Valentijnsdiner voor Twee, geniet van de liefdescakejes die worden uitgedeeld, of kom naar de Valentijncabin voor een film of foto opname. 

Valentijnactie

De winkeliers van het Dillenburgplein hebben natuurlijk een leuke actie voor de 'Valentijnsweek'. Men kan een leuke, lieve, spontane of gekke foto met zijn partner maken bij de favoriete winkel op het Dillenburgplein en deze vervolgens op de Facebook site van het Dillenburgplein te zetten. Laat zoveel mogelijk mensen de foto "liken" en maak daarmee kans op een leuke prijs. Men maakt hiermee kans op een High Tea bij Sellicious, een High Wine/Beer bij Taveerne Den Dill of een eigen Valentijnstaart maken bij Bakkerij Van der Waal. Deze actie start op 01 februari 2019. De winnaars worden op zaterdag 16 februari via de social media bekend gemaakt.      

Liefdescakjes

Op zaterdag 9 februari wordt door Ideeteam Slikkerveer het winkelend publiek tussen 11:00 en 15:00 uur getrakteerd met Liefdescakjes, dat wordt smullen.                             

Valentijncake

Op woensdag 13 februari kan men een valentijnscake versieren. Deze activiteit is voor alle bewoners (kinderen tot aan senioren) in het WVC Slikkerveer. Deelname is gratis, aanmelden kan tot 12 februari, tijd 14:30 uur-17:00 uur (kinderen onder leiding van een volwassene). Aanmelden kan bij Katyana Timmermans en Eveline Freling via katyana.timmmermans@facetriderkerk.nl of tel: 06-52384380 en bij Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer in het WVC Slikkerveer of info@sws-slikkerveer.nl: of telefonisch 06-409 88 26. Voedselallergiën kunnen doorgegeven worden, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Valentijnsdiner "ik hou van jou"

Op 14 februari wordt er een Valentijnsdiner gehouden in een gezellige ambiance voor iedereen die van iemand houdt. Dit kan zijn een vriend of vriendin, maar het kan ook een vader, moeder, dochter of zoon zijn. Het Valentijnsdiner bestaat uit een welkomstdrankje, voorgerecht (zalmcarpaccio met kruidenkaas), hoofdgerecht (lasagna met sla) en het nagerecht is een exclusieve aardbeivlaflip. Het Valentijnsdiner start om 18.30 in het Wijkcentrum en kost slechts tien euro per persoon (exclusief drankjes). Reserveren kan in het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62 tegen contante betaling. Er zijn een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk, aangeraden wordt om niet te lang te wachten. Voor meer informatie kan men bellen naar tel: 06-409 88 261.

Valentijnscabin  

Op 14 februari staat ook de Valentijnscabin bij AH Dillenburgplein. Hier kunnen mensen een leuke of gekke foto maken. Deelname gratis, van 14:00- 17:00 uur. 

Advertenties uit de krant