<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo decombinatieridderkerk.nl

Lions Lente-event 'No more waste'

RIDDERKERK - Aangespoord door het succes van vorig jaar houdt Lionsclub IJsselmonde een tweede thema-avond over duurzaam leven, op maandag 13 mei. Deze thema-avond richt zich op het tweede leven dat gebruikte materialen en afval kunnen krijgen. Hoe maakt men grondstoffen uit afval en bereikt men een situatie waarbij 'al' het afval nuttig wordt hergebruikt? In een viertal korte, praktische workshops vertellen moderne ondernemers, met het hart op de goede plek, hoe zij dat doen en wat hun concrete plannen voor de toekomst zijn.

Het team van Hofstede 'De Paradijshoeve' zal de aanwezigen gedurende de hele avond verwennen met culinaire verrassingen die meehelpen om een duurzame toekomst ook op gebied van eten en drinken in te vullen. De gasten maken kennis met heerlijke amuses, met 'vergeten groentes', met verantwoorde drankjes en tongstrelende gerechten. Met alle aanwezigen ontstaat een avond waarin, onder het genot van het aangename, de uitdagingen voor het voetlicht worden gebracht die er liggen voor producenten, handel, consumenten en overheden om uiteindelijk te bereiken dat "afval niet meer bestaat".

Aanmelden voor 'No more Waste' kan nog, via ijsselmonde@lions.nl. De kosten voor deze geheel verzorgde en leerzame avond bedragen dertig euro. De thema-avond begint om 18.30 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Locatie: De Paradijshoeve in Ridderkerk.

Lions: "We serve"

Motto van Lions Club IJsselmonde is: 'Samen Werken, Samen Dienen'. Maatschappelijke betrokkenheid in praktische zin, helpen waar dat nodig is. Dat kan fysieke hulp zijn, maar soms is er gewoon ergens geld nodig om een goed doel te realiseren. Wat Lions bindt is dat ze graag de handen uit de mouwen steken. Kijk ook eens op www.ijsselmonde.lions.nl.

Nieuwe leden welkom

Lions Club IJsselmonde is vooral actief in Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht. Belangstellenden zijn van harte welkom om eens wat sfeer te komen proeven. Neem vooraf even contact op via alfred@koolcc.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537089&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>