Peter van Dalen klimt weer op de fiets voor Ride4Kids
Peter van Dalen klimt weer op de fiets voor Ride4Kids

Benefietdiner in Paradijshoeve voor Ride4Kids

Algemeen

Op zaterdag 8 juni organiseren Harriëtte Mesland en Piet Plaisier van De Paradijshoeve in Ridderkerk een Benefietdiner ten bate van Stichting Ride4Kids. Zij doen dat in samenwerking met goede doelen fietser Peter van Dalen. Voor 55,= per persoon krijgen de gasten een exclusief 6 gangen walking diner geserveerd. Reserveren is mogelijk via ride4kidsbenefietdiner@gmail.com
Harriette en Piet, eigenaren van Hofstede de Paradijshoeve, onthalen de gasten op zaterdagavond 8 juni op een walking diner bereid met producten uit de streek. Om de opbrengst van de avond zo hoog mogelijk te laten zijn, verlenen de mensen van de Paradijshoeve en de gelegenheids-crew belangeloos hun medewerking en leveren lokale ondernemers hun producten voor vriendenprijzen of minder.

Pyreneeën Challenge
Peter zet zijn fietshobby al jaren in voor het goede doel. Dit jaar zal hij voor de vierde keer deelnemen aan de Pyreneeën Challenge van Stichting Ride4Kids. Van 11 t/m 13 september wordt er gefietst t.b.v. kinderen met een zeldzame energiestofwisselingsziekte. De opbrengst van de Pyreneeën Challenge besteedt de stichting aan wetenschappelijk onderzoek naar medicijnontwikkeling en aan behandelingen ter verbetering van de kwaliteit van leven van de patiëntjes en hun familie. In september zal Peter samen met zo'n 150 andere deelnemers beruchte bergtoppen gaan bedwingen zoals de Tourmalet, de Aubisque en de Hautecam.

Advertenties uit de krant