Logo decombinatieridderkerk.nl
Een driewielfiets kan voor mensen die zich minder veilig voelen op een fiets een uitkomst bieden.
Een driewielfiets kan voor mensen die zich minder veilig voelen op een fiets een uitkomst bieden. (Foto: )

Open Mobiliteitsdagen bij Senzup

BARENDRECHT - Driewielfiets- en scootmobielspecialist Senzup stelt zijn showroom vrijdag 17 en zaterdag 18 mei open voor iedereen die benieuwd is hoe het voelt om een ritje op een veilige fiets of scootmobiel te maken.

Een driewielfiets kan voor mensen die zich minder veilig voelen op een reguliere fiets een uitkomst bieden om van het buitenleven te blijven genieten. Het is even wennen omdat het evenwichtspunt wat anders ligt, maar na een tijdje voelt deze fiets net zo vertrouwd als een tweewieler. Ook een scootmobiel kan een fijne manier zijn om veilig en zelfstandig op pad te blijven gaan. Directeur Gerrit van Breugel: ,,Mensen merken vaak na een paar rondjes al wat een vrijheid en een veilig gevoel een driewielfiets geeft."

In de showroom in Barendrecht staan op 17 en 18 mei veel verschillende driewielfietsmodellen klaar om uitgeprobeerd te worden. Senzup biedt varianten zonder en met elektrische trapondersteuning. Ook bestaan er duofietsen waarop twee personen naast elkaar de omgeving kunnen verkennen. Verder kan men de scootmobiel beter leren kennen.
Buiten de driewielfietsen en scootmobielen biedt Senzup een breed scala aan oplossingen die de badkamer voor iedereen toegankelijk houden. Wie wil deelnemen aan de Open Mobiliteitsdagen, kan zich aanmelden. Adviseurs van Senzup staan dan klaar om bezoekers persoonlijk te adviseren. Aanmelden kan gratis via senzup.nl/proeffietsen.

Senzup is te vinden aan Oosteinde 6 in Barendrecht en is bereikbaar via 0800-0468.

Meer berichten