Logo decombinatieridderkerk.nl

Rijsoord Vrouwen en Meisjes op zoek naar uitbreiding

RIDDERKERK - De vrouwen en meisjesafdeling van de v.v. Rijsoord is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar vrouwen en meisjes die graag bij de club willen komen spelen. Momenteel heeft de v.v. Rijsoord één vrouwenelftal, dat uitkomt in de vierde klasse Zuid, één meisjesteam MO 15 en twee meisjesteams MO 11. Vooral de twee laatstgenoemde categorieën lopen op dit moment erg goed met aanwas van veel nieuwe leden, terwijl in diverse jongensteams ook meisjes actief zijn.

Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 is de v.v. Rijsoord echter dringend op zoek naar speelsters vanaf 15 jaar en ouder die ervoor kunnen zorgen dat er ook gelegenheid is om een MO 17 en MO 19 te gaan vormen, waardoor de aansluiting naar vrouwen 1 ook in de toekomst gewaarborgd is. Zeker bij vrouwen 1 zijn nieuwe speelsters van harte welkom om in het aankomende seizoen met een vrouwenteam een verdere uitbreiding te realiseren.

Ze willen bij deze dan ook vrouwen en meisjes die bij de gezellige club willen komen voetballen oproepen om zich aan te melden als lid. Dit kan op de volgende manieren:

Neem voor de vrouwenafdeling contact op met:

Bram Lindhout per email via e.kuil3@upcmail.nl of telefonisch via 06 – 27440784 of

Lydia Markus via email lmarkus1@kpnplanet.nl of telefonisch via 06 – 29375670

Of via email naar: vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl

Voor de meisjesafdeling kan men contact opnemen met:

Nathalie Huizer per email nathaliehuizer@planet.nl of telefonisch via 06 – 30990444

Of via email naar: vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl

Uiteraard kan men ook langskomen op de trainingsavonden op maandag en woensdag, waarbij de meisjes MO 11 en MO 15 trainen tussen 18.00 – 20.00 uur en  de vrouwen vanaf 19.00 uur.

Meer berichten