Karin Vlasblom bedankt het thuispubliek (foto Sander Onderdelinden)
Karin Vlasblom bedankt het thuispubliek (foto Sander Onderdelinden)

KCR: verlies in laatste thuiswedstrijd

Sport

RIDDERKERK - KCR heeft geen vervolg weten te geven aan de klinkende overwinning op Fortis in de vorige thuiswedstrijd. Opnieuw bezocht een degradatiekandidaat het Reyerpark ( Juliana uit Oud-Gastel), maar dit keer trof de thuisploeg wel een tegenstander die bereid was tot het uiterste te gaan. 

Voeg daarbij het feit dat de rood-blauwen maar moeizaam tot scoren kwamen en de 15 -17 nederlaag is verklaard. Zo kent het team van Dennis Gaemers een wisselvallig veldseizoen waarbij de doelstelling – terugkeren naar de overgangsklasse – niet werd behaald. KCR wacht nog één duel dit seizoen, de uitwedstrijd tegen het al gedegradeerde Tjoba over twee weken.
Gelukkig wist KCR-2 in een prima wedstrijd het hoger geklasseerde KVS te verslaan waardoor de ploeg van de vertrekkend coach Sander Roelofs zich veilig speelde. Behalve dat Roelofs afscheid nam van het thuispubliek waren er vijf spelers uit het tweede team van KCR die hun loopbaan beëindigden of het volgend seizoen op een lager niveau gaan spelen, allen werden zij in de bloemetjes gezet onder toeziend oog van zeer veel belangstellenden op het prachtige complex van KCR. 
Vlak voor het einde van de wedstrijd van de hoofdmacht kreeg Karin Vlasblom een welverdiende applauswissel, zoals bekend beëindigt ook zij haar indrukwekkende sportcarrière. 
 

Advertenties uit de krant