Minifestival op Dillenburgplein

RIDDERKERK - Ter gelegenheid van vaderdag wordt het Dillenburgplein in Slikkerveer op zaterdag 14 juni omgetoverd tot een mini-festivalterrein. Er komt een foodtruck en er kan genoten worden van livemuziek.

Er worden wat picknicktafels opgesteld om aan te kunnen schuiven met een lekkere hamburgers, kippetjes en verse friet. Mo's Comfort Food heeft met haar foodtruck/bbq onder meer heerlijke Iberico burgers op het menu. Alle vaders kunnen ook al vast verwend worden met Hollandse nieuwe, speciaalbieren en bitterballen. Er kan onder meer geproefd worden van bier uit Rotterdam. Klanten van Revwerks Wheels komen met hun auto's naar het Dillenburgplein. Slikkerveer is dit keer het eindpunt van hun rondrit door Zuid-Holland en dat brengt zo'n 20 performance wagens naar het winkelplein. Liefhebbers kunnen ze van alle kanten bekijken en er wellicht zelf een rondje in meerijden. Muzikaal wordt bijgedragen door zanger Joost Wander, die nie tonbekend is bij het Slikkerveerse publiek. Overigens zijn ook vrouwen van harte welkom op deze "mannendag". De activiteiten bij taveerne Den Dill zijn van 16.00 tot 22.00 uur.