Zonnige jaarmarkt

RIDDERKERK - De jaarmarkt van OBS De Piramide in Ridderkerk stond afgelopen vrijdag in het teken van Hawaii. Het weer verleende alle medewerking aan dit zonnige thema. Op het schoolplein konden de kinderen met een knipkaart langs verschillende onderdelen, waaronder limbo dansen en ringwerpen om de nek van een flamingo. Veel belangstelling was er ook voor het schminken, haarvlechten en de klimtoren. De koopjesjagers konden op de rommelmarkt leuke dingen vinden. Allerhande lekkernijen en mooie prijzen bij het rad van avontuur maakten het feest compleet.