De Loods zoekt vrijwilligers

RIDDERKERK - De Loods is al bijna negen jaar een begrip in Ridderkerk en is er ook vooral door jongeren die zich vrijwillig inzetten: zonder deze vrijwilligers had het jongerencentrum nooit zo'n succes kunnen zijn. Op dit moment zoekt De Loods nieuwe jongeren die vrijwillig hun steentje bij willen dragen. De Loods zoekt spontane, enthousiaste vrijwillige medewerkers die het jongerencentrum komen versterken! Is men flexibel, ouder dan 15 jaar en iemand die graag uitdagingen aangaat? Dan is diegene in De Loods aan het goede adres.

Als vrijwilliger bij De Loods kan men verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld meedraaien achter de bar, de kaartcontrole uitvoeren bij de entree, meehelpen bij het ontvangen van de artiesten of aan de slag met het op- en afbouwen van een evenement. Natuurlijk biedt De Loods ook een hoop leuke dingen als je bij de crew zit. Zo krijgt men gratis toegang tot alle evenementen, de kans veel bekende artiesten te ontmoeten, en kan men werkervaring opdoen en diverse cursussen volgen, zoals: BHV, EHBO en/of een tapcursus. Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met info@deloodsridderkerk.nl of via een DM @loodsridderkerk.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221916&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>