OBS De Noord viert gouden jubileum

RIDDERKERK - Deze week wordt het 50-jarig bestaan van OBS De Noord in Ridderkerk-Oost gevierd met verschillende activiteiten. Voor de groepen 1 t/m 6 begon de feestweek afgelopen maandag met leuke schoolreisjes. Dinsdag was er een spelletjesconcours voor de hogere groepen en vierden de jongere leerlingen verkleed feest met hun juf of meester. Woensdag was het feest met onder meer de introductie van een nieuw schoollied. Op vrijdag 21 juni zullen alle leerlingen met voorstellingen laten zien wat ze geleerd hebben met de tweedaagse circustrainingen met het team van Circus Salto. Voor oud-leerlingen en leerkrachten is er vrijdagavond een reünie.