Afbeelding

Wandel4daagse 55+

Algemeen

RIDDERKERK - Al weer voor de derde keer organiseren Rierderborgh Reyerheem en SER avond4daagse de Wandel4daagse 55+ van 1 juli tot 4 juli. Een vierdaagse waar ouderen aan mee kunnen doen. Het is een sportief evenement met veel gezelligheid. Het zijn vier dagen van ongeveer vier kilometer. Ze starten vanaf twee locaties, vanaf Riederborgh en vanaf Reyerheem. Verzamelen om 13.30 en vertrek om 14.00 uur. Inschrijfgeld is vijf euro. 

Mensen die niet heel goed te been zijn kunnen in een rolstoel mee. Er zijn al vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te helpen. Onderweg is een pauze waar ze gezamenlijk met Riederborgh en Reyerheem koffie drinken. Dit project word onder anderen ook mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren. Er wordt door verschillende sponsoren gezorgd dat er bij de pauze een hapje en een drankje is. En natuurlijk is er voor iedere deelnemer die meer dan drie dagen meedoet een medaille. Op de laatste dag komen ze aan op het Koningsplein en zullen de Revivals ze toezingen. 

Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen kunnen zich aanmelden bij: marja.fernandes@aafje.nl. Er worden nog vrijwilligers gezocht. Mensen die zelf mee willen doen kunnen zich aanmelden door te bellen met Karin de Rooij 06-13085233, te mailen naar karin.de.rooij@aafje.nl, bellen met Shannon Verneava 06 43368387 of mailen naar shannonv@riederborgh.nl. Mensen die niet in het bezit van een rolstoel zijn kunnen deze krijgen, hier betaalt men tien euro voor. 

Advertenties uit de krant