Afbeelding

Nieuwe inzamelingsronde hulpgoederen

Algemeen

RIDDERKERK - Dit najaar wil stichting Take Care Of Your Neighbor weer meewerken om twee transporten met hulpgoederen te laten vertrekken naar Lesbos en Samos. Dat kunnen zij niet alleen, daarom roepen ze op tot hulp. Op Lesbos en Samos verblijven duizenden vluchtelingen (waaronder zeer veel (kleine) kinderen), die in een verschrikkelijke en uitzichtloze situatie in de vluchtelingenkampen verblijven. Er is een tekort aan alles. Daarom kan men niet wegkijken en willen ze een hulptransport organiseren.

Er is heel veel nodig. Er is dringend behoefte aan kleding, hygiëneproducten, mutsen, sjaals, slaapzakken, tenten en nog veel meer. De volledige (aangepaste) goederenlijst is te vinden op de website: https://www.takecareofyourneighbor.com/acties/. Men wordt gevraagd om dit bericht te delen met familie, vrienden, buren, op de vereniging, op school of hang het op een prikbord. Hoe meer mensen het weten, hoe meer ze kunnen inzamelen. Daarom willen ze ook graag gebruik maken van het netwerk van veel mensen. Misschien heeft men thuis wat ruimte over en kan men voor zijn eigen netwerk een inzamelpunt worden. Men kan zich hiervoor aanmelden, dan zorgt de stichting ervoor dat de ingezamelde spullen op tijd opgehaald worden.

Een transport kost veel geld, daarom zijn donaties heel belangrijk. Men kan een bedrag ten behoeve van het transport overmaken op NL23 RBRB 0778 2365 36 ten naam van Stichting Take Care Of Your Neighbor of via de volgende link: https://www.takecareofyourneighbor.com/doneren/. Spullen kunnen iedere zaterdagmorgen ingeleverd worden op de Nassaulaan 70 in Puttershoek (familie Monster) en aan de Graaf Adolfstraat 16 in Ridderkerk Slikkerveer (familie van Gent). Als men niet in staat is om de spullen zelf te komen brengen, kan de stichting deze komen ophalen. Mensen die nog vragen hebben kunnen mailen naar: info@takecareofyourneighbor.com

Advertenties uit de krant