Logo decombinatieridderkerk.nl

Versmarkt van Ridderhof wordt verbouwd

RIDDERKERK - Na de ingrijpende verbouwing van Albert Heijn en de daaraan gekoppelde verhuizing van Gall & Gall wordt nu de Versmarkt van winkelcentrum Ridderhof in een nieuw jasje gestoken. Het verscentrum krijgt een metamorfose en wordt aantrekkelijker gemaakt met een nieuwe indeling en een nieuwe entree.

In de voorbereiding van deze verbouwing werden afgelopen week al de fietsrekken aan de Jan Steenstraat verwijderd en houten schotten geplaatst. Deze week zijn de werkzaamheden daadwerkelijk op gang gekomen. Het winkelend publiek merkt dit direct, want de hoofdentree van de Ridderhof aan de zijde van de Versmarkt is afgelopen maandag voor de werkzaamheden afgesloten. Bezoekers kunnen nog wel tot en met zaterdag 27 juli via de entree van de Versmarkt het winkelcentrum in.

Vier weken dicht
Na 27 juli wordt ook die toegang tot de Ridderhof afgesloten. In de vier daarop volgende weken zal de Versmarkt gesloten zijn voor een complete interne verbouwing. Tijdens deze verbouwingsperiode is dit deel van het winkelcentrum alleen nog bereikbaar via de entree bij Albert Heijn aan de parkeerzijde van de Ridderhof en vanaf de pagodetent op het Sint Jorisplein.

Nieuwe hoofdentree
Rond 23 augustus gaat de Versmarkt weer open, evenals de nieuwe hoofdentree die op de plek komt van de huidige entree van de Versmarkt. Na de heropening mogen de klanten een bijzonder aanbod op het gebied van versproducten en een nieuw concept van de Versmarkt verwachten.

Meer berichten