Mad Lee live bij Bluezy

RIDDERKERK - Voor het radioprogramma 'Bluezy' is op donderdag 8 augustus om 20.00 uur de Nederlandse band Mad Lee in de studio van Radio Ridderkerk. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt om 20.00 uur zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De vier doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan overleden legendarische muziekhelden, die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren. De herkenbare Rock-en Blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken en live druipt de passie van het podium af. Een energieke sfeer, nostalgische herkenning en een swingend publiek kenmerkt een optreden van Mad Lee. Voorbeelden van hun muzikale helden zijn onder andere The Allman Brothers, albert Collins, Albert King, B.B. KingRory Gallaghar, Gary Moore, etc. De band Mad Lee bestaat uit: Martin Krasenberg (gitaar), Hans Degens (drums), Johan Coenen (bas) en Bert Meijer (zang en gitaar). Meer informatie over de band is te vinden op hun website: Madlee.webnode.nl.
Belangstellenden kunnen dit optreden in de studio gratis bijwonen. Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1.