Afbeelding

Fotowedstrijd van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde

Algemeen

RIDDERKERK - Natuurvereniging Eiland IJsselmonde houdt een foto wedstrijd. Het onderwerp is het landschap van het eiland IJsselmonde. Tot 15 september kan men meedoen. Is men nieuwsgierig naar wat voor foto's zijn ingezonden, kijk dan op de website: natuurvereniging-ijsselmonde.nl en bekijk de complicatie van prachtige foto's. Iedereen kan meedoen. De eerste prijs is honderd euro en een prachtige canvas afdruk van de winnende foto. Men moet in de gaten houden dat het aantal inzendingen per persoon gelimiteerd is tot drie foto's. 


Om mee te doen moeten de foto's worden geüpload naar https://www.flickr.com/groups/fotowedstrijd_nvij/. De natuurvereniging stelt als voorwaarde dat ze deze foto's ook in de publicaties mogen gebruiken. Iedereen kan op Flickr naar de ingezonden foto's kijken. Men mag vanaf 15 september zelf zijn voorkeur voor een foto uitspreken via de volgende link: https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/fotowedstrijd/. De dertig foto's die het mooist gevonden worden, zullen worden afgedrukt en van half oktober tot half november tentoongesteld in de bibliotheek van Carnisselanden. (Op dit moment is het voortbestaan van deze vestiging onzeker, maar zo nodig zullen ze een alternatief zoeken.)

Op 14 november zal aldaar de winnaar bekend gemaakt worden. Dit gebeurt tijdens een lezing over 'natuurgebieden op het eiland IJsselmonde'. Uit de vijf best beoordeelde foto's kunnen de belangstellenden die bij de lezing aanwezig zijn de winnende foto kiezen. De winnaar zal een prijs van honderd euro ontvangen en zijn foto wordt op canvas afgedrukt en naderhand toegezonden. 

Advertenties uit de krant