Koekeloeren in de herfst

RIDDERKERK - De voorbereidingen voor HerfstKoekeloerenMarkt 2019, die gehouden zal worden op 12 oktober rondom het clubgebouw van Chr. Muziekvereniging Sursum Corda Rijsoord aan de Rijksstraatweg 287, zijn al weer in volle gang. Er is al veel bruikbare rommel binnengekomen, maar ze kunnen nog meer gebruiken. De bruikbare rommel kan ingeleverd worden op de woensdag- of donderdagavond (repetitieavonden). Mensen die willen dat de rommel opgehaald wordt, kunnen bellen met André van Gameren 06-13394307 of 0180-426377. Ook zal er op 4 oktober een rommel-ophaalavond gehouden worden in Rijsoord. Voor spullen die buiten Rijsoord opgehaald moeten worden kan men weer contact opnemen met André van Gameren.