Van links naar rechts: Ds. A. Sunyap, dhr. A. Herrebout (ZGG), dhr. J.K. Kooijman (ZGG), ds. I. Onwe, ds. M. Nekwek, ds. T. Kepno, dhr. J.L van den Heuvel (voorzitter), ds. P. Loho, dhr. G.P. Tronchet (secretaris) en ds. S. Obo.

Zendingspredikanten bezoeken kringloopwinkel

RIDDERKERK - Zes predikanten uit kerken die door het zendingswerk van de Gereformeerde Gemeenten zijn ontstaan, bezochten dinsdag 10 september Kringloopwinkel Noordenweg. De predikanten uit Nigeria en Papoea waren in Nederland om de Generale Synode bij te wonen van de Gereformeerde Gemeenten. De netto omzet van de kringloopwinkel is bestemd voor zending en evangelisatie.

De predikanten waren erg onder de indruk van het vele werk dat door vrijwilligers wordt gedaan. Voor de vrijwilligers was het een mooi moment de predikanten te ontmoeten. "Het is een motivatie om door te gaan" aldus Gerben Tronchet, secretaris van het kringloopbestuur. "We hopen ons steentje bij te mogen blijven dragen aan het goede doel". Kringloopwinkel Noordenweg is open op dinsdag en donderdag van 9.00-16.30 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur.