Honderd jaar Christelijke Oratorium vereniging

RIDDERKERK - Een zomer die maar voortduurde, dat gold eigenlijk voor de extra lange zomertentoonstelling. Toch komt er aan beiden binnenkort een einde. Vanaf 2 oktober tot en met 16 november is er een nieuwe expositie te bewonderen. Mocht men de zomertentoonstelling nog niet hebben bezocht, dan is dit een extra reden om het alsnog te gaan doen. De nieuwe tentoonstelling zit vol muziek, want de COV Ridderkerk viert dit jaar haar honderd-jarig bestaan en zal daar op geheel eigen wijze aandacht voor vragen in de wisselexpositieruimte van de Oudheidkamer. Van de langjarige geschiedenis zijn veel spullen bewaard gebleven, die het bekijken zeker waard zullen zijn. Het oude vaandel is één van de blikvangers.

Met al weer voldoende aanleiding om richting Kerksingel te gaan om dit stuk geschiedenis van een prominente vereniging te komen aanschouwen. De officiële opening is op de genoemde datum van 2 oktober om 14.00 uur. Daarnaast is men natuurlijk van harte welkom op de reguliere openingstijden van de Oudheidkamer op woensdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.