De nieuwe mode gaat zaterdag in parade door het Winkelhart
De nieuwe mode gaat zaterdag in parade door het Winkelhart (Foto: )

Mode Parade in Winkelhart Ridderkerk

RIDDERKERK - Het Winkelhart Ridderkerk presenteert op zaterdag 21 september een Mode Parade waaraan 38 mode en accessoires gerelateerde winkels deelnemen. Het is alweer de 13e keer dat er een mode-event wordt gehouden. Toch wordt er ieder jaar gezocht naar een andere insteek.

Dit jaar gaan er twee groepen van ieder 12 showmodellen op pad in een parade door het winkelhart. Op vijf locaties liggen blauwe lopers waarop een korte show van ongeveer 10 minuten wordt gegeven. Nadat de eerste groep naar de tweede loper gaat komt kort daarop de volgende groep een show geven met weer mode van andere modezaken. Deze wervelende vorm van modepresentatie heeft het meest weg van een parade. Deze continu doorlopende show is van tussen 11.30 uur en 16.30 uur en is voorzien van passende muziek die met iedere groep mee trekt. De presentatoren die de groepen begeleiden zullen de shows verder toelichten.
De 24 professionele modellen zijn van het vermaarde modellenbureau DC-models die bekend staat voor een perfecte verzorging van tal van modeshows in Nederland en heeft ook een vestiging op Ibiza. Het unieke van deze Mode Parade is dat alle modewinkels onder aanvoering van de BIZ Winkelhart Ridderkerk een samenwerking zijn aangegaan om het modebeeld voor het najaar 2020 gezamenlijk te presenteren. Voor meer informatie: www.winkelhartridderkerk.nl.