Gezinsdienst "Nice to Meet You!"

RIDDERKERK - Zondagmorgen 29 september is er in Volle Evangelie Gemeente De Kern een gezinsdienst. De dienst wordt grotendeels verzorgd door de Amazing Kids, Teens en Voices. De groep Amazing staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Amazing vertelt door middel van zang, dans en theater over God. Het thema van de dienst is: "Nice to Meet You!" Amazing heeft aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen onder andere met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter. Zij traden op voor 10.000 mensen in de Jaarbeurs te Utrecht waar ook tv-opnamen van zijn gemaakt. Eerder dit jaar werkte Amazing mee aan de jaarlijkse Openluchtdienst in Ridderkerk.

De gezinsdienst begint om 10:00 uur. De deuren gaan om 9:30 uur open. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Het gebouw van Volle Evangelie Gemeente De Kern is gelegen aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk.