Ontmoetingsmiddag in De Kern

RIDDERKERK - Na een korte zomerstop staan de deuren van Volle Evangelie Gemeente De Kern op dinsdagmiddag 1 oktober open voor de maandelijkse koffie middag. Van 14.00 uur tot 16.00 uur is men van harte welkom om binnen te lopen voor een kopje thee of koffie.

Mensen die het leuk vinden om anderen te ontmoeten en een praatje te maken, hoeven niet te aarzelen kunnen gerust langskomen. De deuren van de Kern staan open voor iedereen, jong en oud. Elke eerste dinsdag van de maand wordt er een ontmoetingsmiddag georganiseerd. Men vindt De Kern aan de Stadhouderslaan 29 in de wijk Slikkerveer. Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden. Voor meer informatie over de middag kan men contact opnemen met Nico v.d. Brugge tel. 422490. (Meer info over De Kern, zie www.veg-dekern.nl)