Creatieve herfstoogst

Op donderdag 17 oktober begeleidt de Ridderkerkse Mieke Mudde de workshop: Herfstoogst tekenen. De deelnemers van deze avond gaan verzamelde herfstobjecten tekenen. Hiervoor kan men zelf iets van de herfst meenemen, bijvoorbeeld een mooi gekleurd blad, kastanjes, eikeltjes, een paddenstoel, een takje bessen, alles mag. Tijdens de koffie wordt de verzameling bekeken en kiest iedereen een object om te tekenen. ""Goed waarnemen is het uitgangspunt, ervaring in tekenen niet. We zullen ervaren dat iedereen weer anders kijkt, andere dingen opmerkt" aldus Mieke. De workshop is van 19.00 tot 21.30 uur. Deelname kost € 25, inclusief materiaal en koffie/thee.
Deze workshop is de eerste in een serie van drie over het thema Oogsttijd, die onafhankelijk van elkaar te volgen zijn. De tweede workshop volgt op zaterdag 2 november en de derde op zaterdag 16 november. De workshops worden gegeven aan Koolmees 248 in Ridderkerk-Drievliet. Aanmelden voor een of meerdere workshops kan via: info@miekemudde.nl of 06 2470 6162. Voor meer informatie: www.miekemudde.nl.