Marco Broekmans bij een opstelling van een zonneboiler
Marco Broekmans bij een opstelling van een zonneboiler

Verwarmingsshow bij Broekmans

Zakelijk

RIDDERKERK - Op zaterdag 2 november is er weer een verwarmingsshow bij Broekmans Installatie BV in Ridderkerk. Tussen 9.00 en 16.00 uur kan iedereen zich laten informeren over de nieuwste cv-ketels, zonneboilers en warmtepompen.

Naast vakkundig personeel van Broekmans zijn specialisten van Nefit en Vaillant aanwezig om te vertellen over hun moderne ketels. In het bijzonder uitgenodigd zijn mensen die een cv-ketel van veertien jaar of ouder hebben. "Dat is toch het moment dat je serieus over vervanging moet gaan nadenken. Een ketel die 'op' is kan het van het een of andere moment begeven en dat moet je niet in de winter overkomen" zegt Marco Broekmans. Op de showdag zijn er kortingen die kunnen oplopen tot 600 euro op de brutoprijs. Bij de aanschaf van een nieuwe Nefit Trendline ontvangt men bovendien een gratis Easy-klokthermostaat. Als de keus valt op een Vaillant eco TEC Plus of Classic komt daar een Calormatic klokthermostaat en een Airmonitor bij. "Een koolmonoxidemelder die automatisch de ketel uitschakelt als de waarde wordt overschreden" licht Broekmans toe. Belangstellenden kunnen ook alles horen over duurzame energie met zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen en de subsidies die hieraan verbonden zijn. Er komt ook een adviseur van Solarwatt. BTW van pv-panelen kan worden teruggevraagd via de kleine ondernemersregeling. "Warmtepompen zijn echter lang niet overal mogelijk en niet iedereen kan investeren in zonne-energie. Zuinige HR-ketels blijven daarom een goed alternatief, ook omdat het nog wel vele jaren zal duren voor we gasloos zullen zijn."
Broekmans is te vinden aan de Zinkstraat 5 in Ridderkerk. Voor iedereen die zaterdag langskomt is er koffie of chocomel met iets lekkers. Voor kinderen is er een springkussen.

Advertenties uit de krant