Herfskleuren als Hundertwasser

RIDDERKERK - Op zaterdag 16 november begeleidt Mieke Mudde de workshop "Herfstbloemen en zaden volgens Hundertwasser". Tijdens deze workshop maken de deelnemers kennis met de visie en werkwijze van de Oostenrijkse schilder en architect Hundertwasser. Na de inleiding kan men zelf aan de slag met stiften en ecoline voor het maken een kleurrijk herfsttafereel. De workshop is van 10.00 tot 12.30 uur bij Mieke thuis aan de Koolmees 248 in Ridderkerk-Drievliet. Beperkt ruimte voor nieuwe deelnemers is er momenteel bij het icoon schilderen. Voor meer informatie en aanmelding: info@miekemudde.nl of 06 2470 6162. Website:
www.miekemudde.nl.