Op het podium van de Fitfair in Utrecht

Prijs voor Curves Ridderkerk

RIDDERKERK - Curves Ridderkerk is bij de Dutch Fitness Awards in de prijzen gevallen. Deze sportclub voor vrouwen heeft de Award voor de meeste stemmen in onze gemeente gewonnen. Op 22 november, tijdens de Fitfair in Utrecht, werd de Award met veel enthousiasme in ontvangst genomen uit handen van Fajay Lourens.

Het feit dat Curves Holland tijdens deze Fitfair opnieuw uitgeroepen werd tot beste Large fitness keten van 2019 maakte het feest compleet. Eigenaresse Sylvia van Driel is trots op het behaalde resultaat. "We zijn ontzettend blij dat onze leden zo massaal op ons gestemd hebben! Ook met de mooie eindbeoordeling van bijna een 9.0 mogen we heel tevreden zijn. Met een hapje en een drankje hebben we met elkaar feestelijk aandacht geschonken aan deze mooie prijs."
Curves is dé sportschool voor vrouwen. De Curves workout bestaat uit een fitnesscircuit van 30 minuten. Je traint, onder begeleiding van enthousiaste, professionele coaches, op toestellen met hydraulische weerstand. Hiermee bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Deze manier van sporten is zeer effectief bij het krijgen van meer energie, spierversteviging en, indien gewenst, gewichtsverlies. De workout is geschikt voor elke vrouw, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of conditieniveau. Voor een kennismaking kunnen vrouwen vrijblijvend binnenstappen aan de Jan Steenstraat 4a of voor een gratis intake bellen naar 0180-428165.