Logo decombinatieridderkerk.nl
Jimmy Bellmartin komt op 7 december naar De Loods
Jimmy Bellmartin komt op 7 december naar De Loods

Soul with a Capital S met Jimmy Bellmartin

RIDDERKERK - De Loods staat op zaterdag 7 december in het teken van de jaarlijkse Soulavond 'Soul with a Capital S' met als thema: 'Musical journey through the decades'. De line-up ziet er net als vorig jaar weer veelbelovend uit.

Voor deze vierde editie heeft De Loods niemand minder dan de winnaar van de The Voice Of Holland 2018 Jimmy Bellmartin als speciale gast. Jimi maakt zijn tweede opwachting in De Loods. Voordat hij bij TVOH aantrad, was hij al eerder te gast en wel op de tweede editie van 'The Soul with a Capital S' party in 2016. Hij liet toen al verpletterende indruk achter. 
Alex and Friends maakt ook haar tweede opwachting deze editie. Alex and Friends is een band die alweer een poosje aan de weg timmert. Alex Pattipeiluhu is de bandleider, hij stelde een formatie samen van verschillende topmuzikanten. Voor deze speciale avond staat ook Jefta geprogrammeerd. Deze top zanger/rapper was ook al eerder te gast op de eerste editie van 'The Soul with a Capital S' in 2013. Net als Jimi Bellmartin zal ook Jefta begeleid worden door Alex and Friends.
Als deejay die lekker zijn eigen repertoire ten gehore brengt, staat zoals altijd dj Ron Christoffel achter de draaitafels. Hij opent de avond en zal tussen de live acts door zijn heerlijke dansmuziek ten gehore brengen. 
Tickets kunnen online gekocht worden voor € 10,00 (exclusief servicekosten) via www.deloodsridderkerk.nl. Een ticket aan de deur kost € 15,00. 
 

Meer berichten