Logo decombinatieridderkerk.nl
Het duo Helemaal Hollands bij een eerder optreden in Ridderkerk
Het duo Helemaal Hollands bij een eerder optreden in Ridderkerk

Helemaal Hollands bij Radio Ridderkerk

RIDDERKERK - Op vrijdag 17 januari zijn er weer diverse nieuwe Nederlandstalige liedjes te horen bij Radio Ridderkerk. 

In het programma Muziek Mix ontvangt presentator Richard Veen tussen 16.00 en 17.00 uur het duo Helemaal Hollands. Vanaf de release van 'Geboren Om Met Jou Te Vrijen' in 2017 heeft Helemaal Hollands de smaak te pakken om een gooi te doen naar de après-ski hit van het jaar. Met het nieuwste liedje met de titel 'Dikke Scheisse' moet dit dé klapper voor Leo & Carlo worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig zeker gezien de geweldige clip waarin de avonturen uitgebeeld worden in een animatie-vorm die de titel alleen maar aanstekelijker maakt. Het komend carnaval en het apres-ski seizoen daarna kunnen niet meer om deze hele dikke hit heen. 
In het aansluitende programma Lekker Hollands tussen 17.00 en 19 00 uur ontvangt presentator Richard Veen de van oorsprong Limburgse zanger Pierre Kleinjans, die met het liedje 'Wie Ben Jij' een hele leuke hit heeft uitgebracht.
De uitzendingen van de lokale radio zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, met etherfrequentie105.7 FM en via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk en via de APP 'De Lokale Omroep'.
 

Meer berichten