Logo decombinatieridderkerk.nl

Yoga op nieuwe vloer in Trefpunt Oost

RIDDERKERK - Facet Ridderkerk biedt yoga aan in Trefpunt Oost aan de Genestetstraat 2. De yogaruimte in het wijkgebouw is opgeknapt en beschikt sinds kort over een nieuwe vloer.  Er wordt elke woensdag van 13.00 tot 14.00 uur les gegeven. Iedereen van 60 jaar en ouder kan meedoen. 

Naast de reguliere yogalessen biedt Facet ook aangepaste yoga aan. Deze les is van 10.45 tot 12.15 uur. Aangepaste yoga is in het bijzonder geschikt voor mensen met vermoeidheidsklachten en pijn. De lessen bieden ondersteuning bij chronische klachten en ziekten zoals reuma, burn-out, depressie en bijvoorbeeld na de behandeling van kanker. Naast de lichamelijke oefeningen is er aandacht voor het psychische en sociaal-emotionele aspect. Ook is er ruimte om ervaringen te delen, waardoor de cursisten zich minder alleen voelen in hun beperkingen. De oefeningen worden aangepast aan de deelnemers. Iedereen kan dus meedoen. Mike Hartog, de zeer ervaren yogadocent die al enkele jaren werkzaam is voor Facet, verzorgt de lessen. 
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u gezond en gezellig bewegen? Er zijn nu nog enkele vrije plaatsen dus meld u vandaag nog aan voor een gratis proefles. Neem contact op met Jesper Lagendijk van Facet via 0180 – 432 350 of jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl.nl. 
 

Meer berichten