Logo decombinatieridderkerk.nl
Werk van Fabian Schlosser
Werk van Fabian Schlosser

"In between"-expositie met bolvormige kunst

RIDDERKERK - Galerie "Studio Imspa" presenteert ook in 2020 weer een "In Between"-expositie. Dit keer wordt de tentoonstellingsruimte gevuld met werken van Fabian Schlosser.

Fabian is autodidact en maakt inspirerende bolvormige kunst in 3D. Zijn grotere werken met lenticular printing technologie geven de kijker dieptewaarneming bij een plat oppervlak zonder dat hier een speciale 3D-bril voor nodig is.
De nauwkeurige berekeningen van deze bollen vormen een sterk contrast met de ongrijpbare elementen die hij eraan toevoegt. Mysticisme, alchemie, mythologie, wetenschap, natuur, legendes en onverklaarbare fenomenen zijn slechts een aantal van zijn inspiratiebronnen.
Het werk is dagelijks tot en met 11 februari te bewonderen in de galerie aan de Scheepmakerstraat 23. Wie meer wil weten over de werken van Fabian, is van harte welkom op donderdag en vrijdag van 13:00 to 17:00 uur. Voor een bezoek in het weekend of avonduren kan men een afspraak maken via 0180-415969 of 06 5326 8995. Voor meer informatie: www.imspa.com.

Meer berichten