<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo decombinatieridderkerk.nl

FebruariSALE bij Auto Indumij: Tot wel € 4.300,- voordeel op een nieuwe Renault!

 

Het is FebrauriSALE bij Auto Indumij. Tijdelijk profiteer je van tot wel € 4.300,- voordeel op een nieuwe Renault. Of je nu kiest voor een nieuwe Renault Twingo, Clio of Mégane , bij Auto Indumij profiteer je altijd van maximaal voordeel.  

Nieuwe Renault Twingo met € 1.400,- voordeel
De luxe Twingo Collection is ongekend populair. Niet alleen als stadsauto, ook op de snelweg staat de Twingo zijn mannetje. Met de krachtige SCe 75 benzinemotor en de handige achterwielaandrijving is de Twingo zeer onderscheidend binnen zijn segment. Kies voor het leuke alternatief, kies voor de Renault Twingo! Tijdelijk rijd je bij Auto Indumij al weg in een luxe Twingo Collection vanaf €12.890,- Daarmee bespaar je € 1.400,- Private leasen kun je de nieuwe Twingo al vanaf € 199,- voor een Life uitvoering en € 229,- voor een luxe Collection.  Kijk op ikwileentwingo.nl voor alle acties.

Clio Zen met € 2.280,- voordeel
De Clio is één van de absolute bestsellers bij Auto Indumij. Recent geheel vernieuwd en voorzien van de sterke TCe 100 turbobenzinemotor. De afwerking en het uitrustingsniveau staan op bijzonder hoog niveau. Tijdens de FebruariSALE profiteer je ook nog eens van € 2.280,- voordeel op een nieuwe Clio uit de Auto Indumij voorraad. Kijk op ikwileenclio.nl voor alle acties.

Clio Estate Limited met € 3.000,- voordeel
Heb je net iets meer ruimte nodig en wil je profiteren van nóg meer voordeel? Dan is de Clio Estate in luxe Limited uitvoering de beste keuze. Lichtmetalen velgen, airconditioning, navigatie en parkeerhulp in de achterbumper; het is allemaal standaard aanwezig op de Clio Estate Limited. Tijdelijk en alleen bij Auto Indumij verkrijgbaar vanaf € 18.285,-

Megane met tot wel € 4.000,- voordeel
Of je nu kiest voor een Mégane Hatchback of een ruimte Estate, je profiteert altijd van maximaal voordeel. De Mégane Hatchback hebben we ingekocht in de sportieve Limited uitvoering. Voorzien van 115pk sterke turbobenzinemotor en uitgerust met luxe limited extra's. Standaard wordt de Megane Hatchback TCe 115 Limited geleverd in Noir Etoile. Zaken als 16 inch lichtmetalen velgen en climate control zijn standaard. De nog ruimere Mégane Estate is uitgerust als luxe Bose variant. Naast de nog ruimere uitrusting profiteer je tevens van de sterke TCe 140 turbobenzinemotor. Op Renault-indumij.nl/februariSALE kun je ons aanbod Megane modellen uitgebreid bekijken.

Het grootste voordeel: De Renault Kadjar Intens
Kies je voor maximaal voordeel? Kies dan voor de luxe Renault Kadjar TCe 140 Intens. Voorzien van 18 inch lichtmetalen velgen, LED pure vision koplampen en metallic lak. Tijdelijk al verkrijgbaar vanaf € 30.875,- rijklaar. Dat is dus inclusief € 4.300,- voordeel.

Kortom, redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan Renault-indumij.nl/februariSALE of langs te komen in één van onze showrooms!

Willem Monteban

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537089&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>