Prins Jan leest de oorkonde voor aan
Prins Jan leest de oorkonde voor aan "Sponsor van het jaar" Bart de Keizer

Sponsor van Seniorendag in het zonnetje gezet

Algemeen

RIDDERKERK - Een traditie van de Seniorendag in Rijsoord is het uitroepen van een man, vrouw of echtpaar van het jaar. De organiserende Supportersvereniging vond dat er dit jaar een eretitel moest naar een sponsor, die al 45 jaar een belangrijke bijdrage levert aan het jaarlijkse seniorenfeest.

Voor hun sociale karakter en vrijgevigheid ten behoeve van de oudere medemens werd daarom een oorkonde uitgeschreven voor "Bonny", de leverancier van op de Canarische eilanden gekweekte tomaten en komkommers. Verkoopkantoor in Nederland voor wat officieel Agricola Bonny S.L. heet, is Continental Fruit Importers BV in Barendrecht. Directeur Bart de Keizer mocht de oorkonde van "Sponsor van het jaar" in ontvangst nemen. "Mijn voorganger is hiermee ooit begonnen. Ik heb daar graag een vervolg aan gegeven" aldus Keizer.
Continental Fruit schenkt al vanaf het eerste jaar komkommers en tomaten voor de tasjes die de bezoekers na afloop van het Seniorenfeest mee naar huis krijgen. Volgens Prins Jan, die de oorkonde voorlas, gaat deze gulle bijdrage niet in een kofferbak van een auto. "Elk jaar komt er een vrachtwagen en daar komen dan twee volle pallets uit."

Winnende loten
De grote verloting voor de Seniorendag heeft de volgende winnende nummers opgeleverd: eerste prijs: 0764, tweede prijs: 4183, derde prijs:1769, vierde prijs: 0057, vijfde prijs:2496, zesde prijs:1013, zevende prijs: 4811, achtste prijs: 3609, negende prijs: 2690, tiende prijs: 4335, elfde prijs: 0884, twaalfde prijs:3492. De meeste prijswinnaars zijn al op de hoogte gebracht. Met vragen over de verloting kan men bellen naar 0180-415024. Voor eventuele typefouten in de uitslag zijn wij niet aansprakelijk.

Advertenties uit de krant