Private Lease actie bij Renault dealer Auto Indumij!
Logo decombinatieridderkerk.nl
Private lease acties
Private lease acties (Foto: )

Private Lease actie bij Renault dealer Auto Indumij!

Nu tot wel € 40,- korting per maand! OP=OP

Private lease is erg populair. En het was nog nooit zo aantrekkelijk om over te stappen op private lease bij Auto Indumij! Want bij Renault Dealer Auto Indumij profiteer je tijdelijk van tot wel € 40,- korting op jouw private lease maandtermijn. Voor welke Renault ga jij?

Luxe Twingo Collection voor slechts € 219,- per maand

Zo rijdt je al in een luxe Twingo Collection vanaf slechts € 219,- per maand. En dat is inclusief koele airco DAB+ stereo en heel veel sportieve details in het interieur. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn allemaal inbegrepen. Tijdens de looptijd vinden we het wel fijn dat je goed voor de auto zorgt. Tanken is voor jouw rekening, de rest regelen wij! Kijk op ikwileentwingo.nl voor het ons Private Lease actieaanbod!

Rijk uitgeruste Clio Zen; uit voorraad leverbaar en extra scherp geprijsd
Kies je voor de nieuwe Renault Clio? Dan kun je nu supervoordelig kiezen voor de rijk uitgeruste Clio Zen. Tijdelijk maar liefst € 40,- voordeliger dan de instapvariant, Life. Wordt afgeleverd met onder andere Android Auto of Apple Carplay ondersteuning, een uitgebreid multimediasysteem, 16 inch design wielen en natuurlijk standaard airco! Zo’n Clio Zen rijd je bij Auto Indumij tijdelijk al vanaf slechts € 259,- per maand. Kijk op ikwileenclio.nl voor het complete aanbod.

Topmodel Captur voor de prijs van een Life! 
Wie wil dat nou niet? Het topmodel rijden voor de maandelijkse kosten van de instapvariant! Bij Auto Indumij kan het als je kiest voor de Renault Captur. Profiteer van standaard climate control, 17 inch lichtmetalen velgen, parkeerhulp in de achterbumper en luxe Intens bekleding. Normaal is een Captur Intens leverbaar vanaf € 419,- Bij Auto Indumij tijdelijk slechts € 379,- per maand!

Op ikwileencaptur.nl vind je alle info over deze Captur Private Lease actie.

Heb je een auto in te ruilen? Dan zorgen wij ervoor dat de inruilwaarde keurig op jouw bankrekening terecht komt. Cash back!

Voor alle actiemodellen geldt: Zolang de voorraad strekt en snel uit voorraad leverbaar!
Je rijdt deze zomer nog weg in jouw nieuwe Renault!

video: www.autoweek.nl

Meer berichten