Logo decombinatieridderkerk.nl
Personeel van Van der Valk bezorgde de pakketten
Personeel van Van der Valk bezorgde de pakketten

Verrassing voor vrijwilligers van Facet

RIDDERKERK - De coronacrisis heeft ook impact op het werk dat de vrijwilligers van Facet in Ridderkerk doen. Door de komst van het coronavirus ligt een groot aantal diensten en activiteiten stil en zijn de wijkgebouwen gesloten. 

Waar het kan houden vrijwilligers vanuit huis contact met de deelnemers en cliënten. De boodschappenservice is nog actief met stikte in achtneming van de RIVM richtlijnen. Maar de meeste vrijwilligers missen nu ook de nuttige bezigheden en de sociale contacten.
Om te laten weten dat Facet haar vrijwilligers niet vergeet en hen nog eens extra te bedanken voor hun inzet, werden zij verrast met een pakketje. “In de afgelopen weken zien we weer hoe onbetaalbaar en belangrijk uw werk als vrijwilliger is’ schrijft directeur Frank van der Jagt in een bijgeleverde brief aan de vrijwilligers.

Koekjes en bloemen
Het Vrijwilligerssteunpunt van Facet stelde het verrassingspakket samen voor haar 220 vrijwilligers. Bakkerij van der Linden zorgde voor een heerlijk pakje koekjes met een persoonlijk tintje en Maria’s Bloemen maakte een gezellige bloempot.
Ook Van der Valk Hotel Ridderkerk wilde het initiatief ondersteunen. Op 12 en 13 mei vertrok het personeel van Van der Valk met volgeladen auto’s de wijken in om de verrassingspakketten bij de vrijwilligers te bezorgen. De actie werd zeer gewaardeerd door de blij verraste vrijwilligers!
Wie meer wil weten over het vrijwilligerswerk van Facet kan contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt via: vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180 430 440. Voor meer informatie kan men kijken op de website: www.facetridderkerk.nl .

Meer berichten