Logo decombinatieridderkerk.nl
Dominee Leo Donkersloot vertelt over "De kans op Liefde"
Dominee Leo Donkersloot vertelt over "De kans op Liefde"

De Kracht van Uw Liefde bij TV Ridderkerk

RIDDERKERK - Vanaf vrijdag 22 mei is op TV Ridderkerk de vierde aflevering van dit seizoen te zien van het maandelijkse programma ‘De Kracht van Uw Liefde’. In deze serie draait alles rondom het geloof.

Het thema van de vierde aflevering is ‘De Kans Op Liefde’. Ds. Leo Donkersloot spreekt in deze episode over de liefde. Gospelkoor One Voice zingt het lied ‘Children Of God’
“De Kracht van Uw Liefde” wordt vanaf vrijdag 22 mei  t/m zondag 24 mei meermalen in de middag en avond uitgezonden op elk oneven heel uur. Het programma is het hele weekend te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk. Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Meer berichten