Logo decombinatieridderkerk.nl
Mick van Buren
Mick van Buren

Zomervoetbal met Mick van Buren

RIDDERKERK - De Ridderkerkse profvoetballer Mick van Buren start deze week met Made By Athletes speciale voetbaltrainingen voor kinderen van 9 tot 15 jaar: “Juist in deze tijd is het belangrijk dat kinderen mentaal en fysiek fit blijven door te sporten en zich verder blijven ontwikkelen op het voetbalveld.”

De trainingen vinden natuurlijk plaats in Ridderkerk. Mick voetbalde tot de A1 bij S.V. Slikkerveer. Hij speelde nog in de jeugd van Feyenoord en Excelsior en maakte daar zijn eerste minuten in het betaalde voetbal. Daarna vertrok hij naar het Deense Esbjerg fB en de afgelopen seizoenen speelde hij voor Slavia Praag. Afgelopen seizoen werd hij de eerste Slikkerveerder in de Champions League. De laatste maanden was hij actief voor ADO Den Haag.

Passie delen
Mick: “Ik zal altijd onthouden waar ik vandaan kom. Daarom deel ik graag mijn passie met jonge voetballers die het spel net zo leuk vinden als ik.”
Tijdens de trainingen wordt voornamelijk gewerkt aan de voetbaltechnische vaardigheden van de spelers. Er kan zowel een-op-een worden getraind als in kleine groepjes. De trainingstijden worden in overleg bepaald.
Kinderen kunnen zich aanmelden via mickvburen@hotmail.com. Een individuele training kost € 40. Een training met 2 spelers € 30 p.p, met 3 spelers € 25 p.p. en met 4 spelers € 20 p.p. Vol is vol.

Meer berichten