Logo decombinatieridderkerk.nl

Creatief voor vaderdag

RIDDERKERK - Na het succes van het Moederdagaanbod voor scholen, ontwikkelt Atelier MAAK! ook een Vaderdagaanbod. Speciaal voor scholen, maar beschikbaar voor iedereen, bieden zij verschillende ideeën voor Vaderdag cadeaus aan. 

Atelier MAAK! wil hiermee de leraren iets uit handen nemen, aangezien de overgang van halve klassen naar hele klassen, toch weer een omschakeling is. Stap-voor-stap leggen zij aan de hand van foto's uit hoe de cadeaus worden gemaakt. Daarbij hebben zij nagedacht over materialen die of al aanwezig zijn op school of makkelijk verkrijgbaar zijn. Het aanbod is geheel gratis en kan worden opgevraagd door een mail te sturen naar: info.ateliermaak@gmail.com.

In september hoopt Atelier MAAK! in samenwerking met het Huys ten Donck op de woensdag lessen aan te bieden voor scholen. Deze lessen kunnen uit verschillende thema's bestaan, maar hebben altijd een link met het Huys ten Donck. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Atelier MAAK! via het bovenstaande mailadres. 

Meer berichten