Logo decombinatieridderkerk.nl
Foto:

Corry van Dongen wint de eerste ronde van de nationaleverkeerbordenquiz.nl

REGIO - Auto Indumij, de Renault dealer in de regio Zuid-Holland en West-Brabant organiseert met regelmaat leuke quizzen. Zo wisten de Grote Brabant Quiz, de Grote Rijnmond Quiz en de Grote Dordrecht Quiz al vele deelnemers te vermaken. Uiteraard zit er aan deze quizzen ook een wedstrijdelement verbonden. Het is tijd om de winnares van de eerste ronde van de nationaleverkeersborenquiz.nl bekend te maken!

Afgelopen week is mevrouw Corry van Dongen uit Roosendaal in de prijzen gevallen door het geven van de juiste antwoorden. Uit de vele inzendingen is zij al winnares uit de bus gekomen. Mevrouw van Dongen: “ik was verrast toen Auto Indumij mij belde. Normaal win ik nooit met quizzen maar nu had ik toch echt een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,- gewonnen!

Leuk is ook dat deze kaart goed van pas komt. Op bol.com kun je tegenwoordig zoveel artikelen bestellen. Ik moet er eens even voor gaan zitten, lacht mevrouw van Dongen.

Door het grote succes van de nationale verkeerbordenquiz heeft Auto Indumij besloten om de actie te verlengen. De teller staat weer op nul en tot 31 juli aanstaande maakt iedere deelnemer aan de nationaleverkeersbordenquiz.nl weer kans op een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,-

Ga snel naar www.nationaleverkeersbordenquiz.nl en wie weet ben jij de volgende winnaar!

Auto Indumij heeft regelmatig leuke social acties. Volg @indumij op instagram en kijk ook eens op www.renault-indumij.nl voor de beste Renault acties.

Meer berichten