Logo decombinatieridderkerk.nl
Foto:

De Suite adviseert seniorenbedden met hoog laag functie

De Suite is gespecialiseerd in het maken van seniorenbedden op maat en al meer dan twee decennia bieden de beddenmakers uit Moordrecht hun klanten die mogelijkheid van een hoog laag functie. Zo kunnen de bedden links en rechts compleet van elkaar verschillen, zonder dat u aan de buitenkant enig verschil ziet. Klanten die kiezen voor zo’n hoog laag bed zien ze nooit meer terug voor een tweede bed.

Slaapexpert Wim Hofman vertelt: “Wat wel voor komt is dat mensen alleen kiezen voor een verstelbaar bed zonder hoog-laag (red. hoofd- en voeteinde verstelbaar) of voor een vlakke uitvoering. Dan staan we na een jaar ineens wél voor de deur met een nieuw hoog laag bed omdat er dan door ziekte of ander fysiek ongemak wat speelt. Daarom raden we mensen die op zoek zijn naar een senioren bed bijna altijd een hoog laag bed aan.”

Hét perfecte senioren bed

Of klanten nu wel of geen hoog laag functie kiezen, De Suite maakt elk senioren bed  volledig in eigen stijl. Bij een bezoek aan de showroom in Moordecht zult u de kunde en passie voor het maken van bedden al snel ervaren. Vanuit de stijlvolle showroom loopt u zo de werkplaats en het atelier in waar u met eigen ogen kunt zien hoe de bedden worden gemaakt. Elk bed wordt speciaal voor iedere klant ontworpen waarbij speciaal wordt gekeken naar zaken als het juiste matras, de juiste instaphoogte en makkelijk draaien in bed.

Elk bed kan voorzien worden van een hoog laag functie, naar keuze aan één of aan beide zijden. Zo maakt u van het senioren bed binnen een handomdraai een verpleegbed voor thuis. Maar er zijn nog meer voordelen waar u gelijk al plezier van heeft. Zo is het opmaken zonder te bukken een stuk makkelijker en heeft u met een hoog laag functie gelijk iets om tegen te duwen als u de bedden uit elkaar wilt zetten voor het schoonmaken.

Het perfecte bed kan ook in combinatie met het bestaande bed

Wilt u wel een hoog laag bed maar liever de inrichting van uw slaapkamer zoveel mogelijk behouden? Dat is in veel gevallen prima mogelijk. Wim legt uit: “Onze onderbedden monteren we namelijk nooit vast aan het hoofdpaneel. Zo blijven de bedden verrijdbaar én kunnen we het nieuwe hoog laag bed meestal ook combineren met (een deel van) het bestaande bed. Ondanks dat er fysiek van alles kan spelen, hoeft de ingreep in de slaapkamer niet heel groot te zijn. Onze aandacht gaat dan ook eerst uit naar ‘lekker slapen’ en functionele zaken zoals makkelijk omdraaien, in- en uit bed stappen en makkelijk opmaken.”

Als het oude bed te laag is en niet deelbaar, dan is dat een goede reden om iets aan de slaapkamer te doen. Maar dan hoeft het ameublement, het hoofdpaneel en de nachtkastjes niet noodzakelijk vervangen te worden. Wim: “We horen vaker dat mensen een boxspring niet vinden passen in de stijl van hun slaapkamer en dat ze eigenlijk nog heel tevreden zijn met de uitstraling van hun slaapkamer. Als we dan uitleggen wat er allemaal mogelijk is met het huidige bed, dan gaat er een wereld voor ze open. We kunnen dan ook de hele slaapkamer laten staan en hoeven alleen de bedombouw en matrassen ter vervangen.”

Lekker breed liggen

Speciaal voor mensen die alleen slapen maakt De Suite senioren bedden in twijfelaar afmetingen van 120 cm breed. Zo geniet u van een lekker ruim bed en neemt het hele bed toch niet te veel ruimte in beslag. De twijfelaar bedden zijn ook uit te voeren met hoog-laag functie. Wim: “En ook voor deze bedden maken we met grote regelmaat gebruik van de bestaande slaapkamermeubelen.”

De Suite, Bedden & Slaapkamers
t. 0182-375022
www.desuite.nl

Willem Monteban
Meer berichten