Logo decombinatieridderkerk.nl
Foto:

Nina: het heelal regeert

Discriminatie, protesten, een olie lek in Rusland, COVID-19 en ga zo maar door. 2020 is een rumoerig jaar en niemand heeft hier een verklaring voor. Of toch wel? Hiervoor moeten we namelijk buiten ons eigen denkbeeld kijken en het antwoord zoeken in het heelal.

Om te kunnen verklaren wat er hedendaags allemaal aan de hand is, moeten we kijken naar de planeet Saturnus en de zogeheten ‘generatieplaneten’ Uranus, Neptunus en Pluto. Deze doen er een langere tijd over om een rondje om de aarde te maken en hebben dus een bredere invloed op ons. Letterlijk op een gehele generatie.

Saturnus, de planeet van obstakels, verantwoordelijkheid en ambitie, staat nu in het teken Waterman. Deze plaatsing zorgt ervoor dat mensen met vernieuwde ideeën komen om maatschappelijke problemen op te lossen. Daarnaast geeft het ons een enorme ‘reality check’ over hoe onafhankelijk we van sociale media en technologie zijn geworden. In combinatie met de planeet Uranus in het teken Stier, die gaat over rebellie en revolutie, zullen we een enorme stroom van veranderingen gaan zien in de vorm van rebellie en behoefte aan vrijheid.

Neptunus, de planeet van spiritualiteit, compassie en verbeeldingskracht, staat nu in het teken Vissen. Dit zorgt ervoor dat de mensen barrières tussen anderen mensen weg willen nemen en mensen willen samenbrengen. Ze zijn zelfs in staat om de maatschappij naar een hoger platform te tillen door hun aangeboren begrip van eenheid. Door deze plaatsing hebben we op het gebied van politiek en media te maken met grote verwarring.

Pluto, de planeet van overgave, transformatie en macht, staat nu in het teken Steenbok. Deze mensen zullen zich inzetten om onderdrukking tegen te gaan en nieuwe overheden, tradities en wetten te vestigen. Doordat de planeet nu weer in het teken Steenbok staat, net zoals toen met de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring, is er in Amerika sprake van een wedergeboorte. Mensen zijn aan het protesteren tegen de gevestigde orde en willen dat er nieuwe wetten en tradities komen. Een nieuw Amerika dus.

Astrologie is dus niet alleen maar je horoscoop lezen in de Cosmopolitan en te horen krijgen wanneer je ‘crush’ je een bericht gaat sturen. Deze manier van astrologie, die hedendaags gebruikt wordt, is voornamelijk voor het creëren van sensatie en tieners onzeker maken, zodat ze de volgende keer weer een tijdschrift gaan kopen in de hoop antwoorden te vinden. De Grieken en Romeinen zullen hoofdschuddend naar ons toe kijken.

Meer berichten