Goed gevulde tasjes voor alle bewoners en een cheque voor Riederborgh

Verzorgenden vullen tasjes met hulp van familie

RIDDERKERK - De als verzorgenden IG in Riederborgh werkzame vriendinnen Deborah van Horsen-Biesbroek en Esther Groenendijk-Peekstok wilden in de coronaweken een verrassing bezorgen bij de 120 bewoners. Ze kwamen al maanden geleden op het idee om iedereen in het zorgcentrum een hart onder de riem te steken met een leuk gevuld tasje.

Vele telefoontjes en e-mails resulteerden niet in de gehoopte opbrengst. Van de vele benaderde bedrijven kwam alleen medewerking van de Bloemenjungle, Chocolamore en Zuss. Het duo liet het niet rusten. Ze deelden hun idee met familieleden, waarna al snel de donaties binnenstroomden. “We haalden voldoende geld op om alle bewoners blij te maken met een persoonlijk tasje, gevuld met veel lekkers, drank, verzorgingsartikelen en schrijfwaren. We hielden zelfs geld over.”
Op 18 juni zijn de tasjes uitgedeeld. Het overgebleven bedrag (600 euro) werd overhandigd aan manager Casper van der Most. Dit geld zal gebruikt worden voor de buitentuin die Riederborgh wil realiseren. Deborah en Esther bedanken hun familieleden en alle bedrijven die gesponsord hebben: Bloemenjungle, Chocolamore, van Driel &Partners, inteREst, Peekstok, Biesbroekbouw en Zusss.