Tweedehands boeken bij De Kandelaar

RIDDERKERK - Bij de Christelijke boekhandel De Kandelaar is de bovenetage met tweedehands boeken nu elke dag te bezoeken. De verkoop van gebruikte boeken en cd’s is tijdens de openingsuren van de winkel, uitgezonderd de vrijdagavond.

De Kandelaar heeft de afgelopen periode veel boeken en cd’s ontvangen voor de tweedehands afdeling. De hele opbrengst gaat naar goede doelen. Recente verkopen waren goed voor 1000 euro, die inmiddels is overgemaakt naar de stichting For a Change in Malawi. Als nieuw project is gekozen voor de Emy-Land school in Kenia. Hier ontvangen kansarme onderwijs en een maaltijd. Meer informatie hierover is te vinden op: www.emyland.nl.

Lijst met goede doelen
Op de bovenetage kan men een lijst bekijken met alle goede doelen die de afgelopen tijd gesponsord zijn met geld dat de tweedehands verkoop heeft opgeleverd. De Kandelaar houdt zich aanbevolen voor geschikte overtollige boeken. Er worden geen tweedehands boeken ingekocht.
De Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in het centrum van Ridderkerk. Ook met de verkoop van nieuwe boeken worden overigens goede doelen gesteund. De christelijke boekhandel wordt volledig gedragen door vrijwilligers, waardoor de winst volledig ten goede kan komen aan projecten in binnen- en buitenland voor Bijbelverspreiding en evangelieverkondiging.
Zolang de coronacrisis duurt zijn de openingstijden van de winkel aangepast. Men kan terecht op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Website: www.de-kandelaar.nl.